Ontharen

Iedereen kent het verschijnsel dat op plekken van het lichaam haar groeit waar dat niet zo wenselijk is. Als tijdelijke verwijdering een zware belasting is of om schoonheidsredenen ongewenst is definitieve ontharing een adequate oplossing.U kunt kiezen voor verschillende manieren van ontharing.   

Kiest u liever voor een permanente oplossing:
vraagt u ons dan om advies
welke methode het meest voor u geschikt is

Harsen

U kunt ongewenste haargroei laten verwijderen door het laten harsen van de huid. Dit wordt toegepast in het gelaat, op de benen, armen, bikinilijn en oksels.

Epileren

Ontharen met de Applisonix

Bij epileren worden met een pincet de ongewenste haren van de wenkbrauwen verwijderd. 

Permanente Ontharing

Er zijn verschillende manieren om haar zo te verwijderen dat het niet meer terugkomt.

Behandelingsadvies

Om te laten beoordelen of definitieve ontharing geschikt is voor u en welke wijze het beste bij uw probleem en bij u past kunt u een vrijblijvende afspraak maken. Een advies voor behandeling kost u niets.

Na dit kennismakingsgesprek kunt u beslissen om eerst een proefbehandeling te laten doen. Indien de behandeling en het resultaat naar verwachting zijn kunnen wij vervolgens een behandelplan opstellen en uitvoeren.

Kijkt u in het menu specialisaties/definitieve ontharing of klik op de onderstaande link voor een gedetailleerde beschrijving van deze behandelingen. 

Permanente ontharing:
-Elektrisch epileren
-Applisonix